Hoe fijn is het om op zwoele zomeravonden lekker lang buiten te zitten? Barbecue of vuurkorf aan en lekker genieten van een hapje en een drankje. En natuurlijk elkaars gezelschap, zonder televisie of mobieltjes. Heerlijk! Maar helaas, de zomeravonden zijn voor dit jaar nu echt wel geweest. Toch kun je, ook in de koude maanden die volgen, heerlijk buiten zitten. Maar dan onder een Hillhout overkapping. Een Hillhout overkapping zet je redelijk gemakkelijk zelf in elkaar. Misschien met wat hulp van vrienden of de buren. Maar dan heb je ook wat. Lange winteravonden. In de tuin. Met een barbecue of vuurkorf. Dat is pas genieten!

Een Hillhout overkapping voor jouw tuin

Ook wanneer je niet een hele grote tuin hebt, kun je een Hillhout overkapping plaatsen. Want deze overkapping zal je tuinplezier alleen maar vergroten. Wat is er nou fijner dan zomer en winter in de tuin te kunnen zitten? Of je dit nou alleen doet of met je vrienden, een Hillhout overkapping komt altijd van pas. De overkappingen zijn in veel soorten te verkrijgen. Alleen een dak op palen of een bijna complete schuur met een open kant en ramen rondom. Jij kiest precies welke overkapping het best in jouw tuin past. Want jij bepaalt het doel van je overkapping. Gebruik je ‘m als extra schuurtje? Dat kan! Wil je er een heater in bouwen en heerlijk kunnen zitten? Dat kan ook!

Een Hillhout overkapping is duurzaam

Hillhout tuinhout staat al bekend om de goede kwaliteit van het hout. Dat geldt zeker ook voor een Hillhout overkapping. Want waar andere merken nog wel eens “waaibomenhout” leveren, levert Hillhout alleen de beste kwaliteit. Dat is mooi, want je wilt natuurlijk niet ieder jaar een deel van je nieuwe overkapping moeten vervangen. Deze overkappingen hoef je in principe niet te schilderen of te beitsen. Ze gaan au naturel ook jaren mee.
Hillhout overkapping

Een Hillhout overkapping naar jouw zin maken

Ik schreef hierboven al dat je een Hillhout overkapping in principe niet hoeft te schilderen of te beitsen. Toch kan een kleurtje in de tuin in veel gevallen ook geen kwaad. Je kunt er dan toch voor kiezen om de Hillhout overkapping een mooie kleur te geven. Zodat deze óf meer opvalt in je tuin óf juist meer in het geheel past. De keuze is natuurlijk volledig aan jou. Weet in ieder geval dat je niet perse hoeft te schilderen of te beitsen. Maar niemand zegt dat het niet mag!