Een Karcher stoomreiniger is te gebruiken voor vrijwel alles wat een goede opfrisbeurt nodig heeft. Afhankelijk van de prijsklasse en de functies van de stoomreiniger kun je kleinschalig schoonmaken. Je maakt de kleinste hoekjes schoon met de handstoomreiniger. Of je maakt alles flink aan kant met de grote slede. Hij ziet eruit als een stofzuiger, maar gaat veel sneller en efficiënter aan de slag en is vanwege de voorzichtige werkwijze met stoom ook beter voor meerdere materialen. Er is minder kans op slijtage, omdat stoom geen schade aan zal richten aan je oppervlakken.

Karcher stoomreiniger: licht als nevel

Karcher stoomreinigers zijn degelijke apparaten die niet snel stuk zullen gaan. Daarom wordt er een jarenlange fabrieksgarantie gegeven. Maar deze degelijkheid gaat niet ten koste van het gebruiksgemak. De stoomreinigers zijn licht van gewicht, bijna als de stoom waarmee je schoonmaakt. Je hoeft dus niet bang voor een zware klim op de trap. Je zal gemotiveerd van de ene kamer naar de andere blijven gaan om in een keer alles in huis weer fris en fruitig te maken. Met de makkelijk tilbare apparaten is het begrip: schoonmaken is een heel gejouw vanaf nu verleden tijd.

De extra krachtige Karcher stoomreiniger: stoomzuiger

Er is een verschil tussen stoomreinigen en stoomzuigen. Als je een stoomzuiger koopt, krijg je niet alleen een schone vloer, het vuil wordt dan ook nog eens opgenomen. Zo hoeft je niet nog een keer een schoonmaakronde te houden om het vuil definitief te verwijderen. Zo heb je een dubbel effectief schoonmaakresultaat. Alles wat je wil schoonmaken, kan je overlaten aan een enkel apparaat. Of je nu enkel met stoom wil reinigen of er ook mee vuil wil wegnemen, stoom is in ieder geval de snelste, makkelijkste en milieuvriendelijkste oplossing. Sommige Karcher stoomreinigers hebben ook een stoomzuigerfunctie. Je kunt met alle wensen voor stoomreinigen dus terecht bij Karcher.

Karcher aanbiedingen voor elke klus

Als je een klusser bent, ken je het misschien wel: je wilt iets gaan verbouwen of veranderen in of rond je huis. De klus is geklaard, maar dan is je huis een grote janboel. Een veger en blik gaan dit niet oplossen. Je hebt een grootschaliger schoonmaakproduct nodig. Maar klussen is jouw expertise, schoonmaken is dat niet. De website van Karcher heeft een handig lijstje waarop staat welke van hun producten nodig zijn om de klus af te maken. Dat is weer een zorg minder. En als je dan ook nog een Karcher aanbieding in dat lijstje ziet staan, is er helemaal geen sprake van zorgen meer.